I Børnehuset Hørgården har vi vores eget køkken og køkkenpersonale, som hver dag laver lækker, varieret og økologisk mad til børnene. Vil tilbyder både morgenmad (til de børn, som møder tidligt), frokost og mellemmåltider.Vi får frisk fisk en gang om ugen, og resten af ugens dage får vi vegetarisk mad. Det gør vi for at passe på klimaet, og fordi vi er vilde med bælgfrugter og sæsonens grøntsager - og det er børnene også.En uge i madHver uge lægger vi ugens madplan op på Aula, så I forældre kan følge med i, hvad jeres barn får at spise. Vuggestuen og børnehaven får hver sin menu, så maden er tilpasset, hvad børnene kan spise.Et eksempel på ugens madplan:Mandag:Thaisuppe med nudler, hvide bønner og broccoliTirsdag: Dhal med raitaOnsdag: Pitabrød med falafler og grønt.Torsdag: Fiskeburger med grønt og fritterFredag: Rugbrød med æg, rejer, kartofler og torskerogn